Ontstaan

Discoclub La Salle was in de tachtiger jaren een discotheek, opgericht door Marcel de Water, die door heel Nederlands en Belgisch Limburg bekend was om de drukbezochte zondagmiddagen. De discotheek was gelegen in hetzelfde pand in Susteren waar nu Zaal Mirage is gevestigd en waar de Classics Nights georganiseerd worden.
Op veler verzoek organiseerden wij, Berrie, Maurice en Mart in 2011 een reünie van La Salle. Uit de vele positieve reacties concludeerden we dat er veel behoefte was aan dansavonden voor publiek vanaf 30 jaar. Zodoende is La Salle Events ontstaan en de evenementen Classics Nights en Good Old Times.

Berrie (eigenaar van Zaal Mirage) en Mart hebben in de glorietijd van La Salle heel wat vrije uren gestoken in deze discotheek en werkten daarnaast in de weekenden in deze discotheek. Berrie was 1 van de resident DJ’s en Mart werkte er aan het “grote” buffet en heeel af en toe tijdens de pauzes achter de draaitafels. Maurice kwam elke zondag als trouwe gast. De vrouw van Berrie, Petra, werkte vroeger (en nu nog steeds) ook in La Salle. Jeugdsentiment dus eigenlijk.

Kijk ook eens op www.discoclublasalle.nl voor foto’s en filmpjes van de reünie en uit de “oude doos” van vroeger.

Het motto van discoclub La Salle was: That’s where the happy people go!

Let’s keep the 80’s alive en tot ziens op één van onze party’s.

La Salle Events staat officieel ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel.