Good Old Times

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id="got-1508144408"]

 

Wil je niet in de rij staan om je kaarten op te halen en wil je zeker zijn van een entreekaart, dan kun je het beste online je kaart(en) bestellen. Op deze pagina vindt je alle evenementen waarvoor reeds kaarten beschikbaar zijn. Door op “Registreren” te klikken bij het event waar jij naartoe wilt ga je verder. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Je kunt betalen met iDeal, Mister Cash en Bancontact.
Als je de kaart(en) besteld hebt krijg je een e-mail met een registratienummer, bijvoorbeeld 3-23433eb454 en een QR-code. Neem deze e-mail mee op je telefoon of print deze uit en neem de print mee. Wij hebben het nummer nodig, zodat we aan de kassa kunnen controleren of je op de lijst staat. Kom je met meerdere personen maar kan niet iedereen gelijktijdig komen, print dan voor degenen die later komen de mail en vermeld aan de kassa dat er nog personen moeten komen.
Niet duidelijk? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@lasalleevents.nl

LET OP: Klik tijdens het betalen helemaal door tot je de bevestiging krijgt dat de reservering compleet is. Als je geen bevestigingsmail krijgt, kijk dan of deze niet in je spambox, of ongewenste mail is terechtgekomen of neem contact met ons op via info@lasalleevents.nl!!