Entreekaarten Vervallen Evenementen

Beste Klanten van La Salle Events,

Vanaf 25 februari 2022 vinden er gelukkig genoeg versoepelingen plaats van de coronaregels, zodat we weer evenementen kunnen organiseren.
26 februari aanstaande organiseren we de Classics Night “Foute Party”.

Met betrekking tot de gekochte entreekaarten voor evenementen die vanaf 12 november 2021 door corona maatregelen zijn komen te vervallen, willen we het volgende bekend maken.

De gekochte entreekaarten die gekocht zijn via i-DEAL op onze website of bij een van onze voorverkooppunten (Top 1 Toys, Level Men’s Wear of Zaal Mirage) blijven geldig voor de eerstvolgende Classics Night die plaats gaat vinden.
Hier vallen dus ook de entreekaarten onder die op de Classics Night zelf zijn verkocht.
Dit is dus de Classics Night die 26 februari 2022 plaatsvindt.
Om mensen die op de Classics Night van 26 februari 2022 niet aanwezig kunnen zijn tegemoet te komen, zijn de kaarten die zijn gekocht voor vervallen evenementen ook geldig op de Classics Night van 12 maart 2022 en 26 maart 2022.
We hebben wel het verzoek om een kleine mail naar
info@lasalleevents.nl te sturen om aan te geven op welke van de 3 evenementen men wenst gebruik te maken van gekochte entreekaarten voor vervallen evenementen.

P.S. : De winnaars van de set van 2 vrijkaarten van de prijzenronde voor de Classics Night van 13 november kunnen hun gewonnen vrijkaarten verzilveren bij de eerstvolgende Classics Night 26 februari 2022 aanstaande.

Indien U vragen heeft neem dan contact met ons op via het e-mail adres : info@lasalleevents.nl
We hebben het verzoek om niet telefonisch of via een berichtendienst contact met ons op te nemen.

We hopen U bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Organisatie La Salle Events