Kaarten Reserveren (€6,- per stuk)

De snelste manier om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen gaat via de online-methode met een i-DEAL betaling. U hoeft dan niet in de rij te staan om uw kaarten af te halen. Zie het menu kaartverkoop. Indien U liever niet via internet uw kaarten ontvangt zijn er nog 2 volgende mogelijkheden:

1. Entreekaarten voor de Classic Nights zijn in de voorverkoop voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar bij Zaal Mirage, Stationsstraat 7 te Susteren, uitgezonderd op dinsdag en woensdag en bij De Uitkomst, gevestigd op de Bovenstestraat 66 te Echt.

2. Bent u niet in de gelegenheid om kaarten te kopen in de voorverkoop, dan kunt u kaarten online reserveren voor op de gastenlijst voor € 6,00 per stuk via het onderstaande inschrijfformulier. Als U uw gegevens correct invult wordt U bij ons op de gastenlijst geplaatst en dient U dit te melden aan de dagkassa en U betaalt dan de reserveringsprijs aan de dagkassa. Let op: U krijgt een bevestigingsmail op het door U ingevulde e-mailadres. Zo niet, check dan uw spambox(ongewenste mail) of mail ons op info@lasalleevents.nl. U kunt reserveren tot 16:00 op de dag van het evenement.

Vóórdat u kaarten bestelt of reserveert kunt u hier onze Algemene voorwaarden lezen.

De door u verstrekte gegevens zullen niet worden gebruikt voor reclame- of andere doeleinden en strikt vertrouwelijk worden behandeld. Entreekaarten kosten € 5,00 per stuk in de voorverkoop, entreekaarten reserveren voor op de gastenlijst kosten € 6,00 per stuk,  en de entree aan de dagkassa  is € 7,50 per persoon, tenzij er speciale activiteiten gepland zijn. Dan kosten entreekaarten in de voorverkoop € 6,00 per stuk, entreekaarten reserveren voor op de gastenlijst kosten € 7,00 per stuk  en de entree aan de dagkassa is € 8,50 per persoon. BELANGRIJK: De voorverkoop eindigt om 16:00 uur op de dag van het evenement. Daarna is entree alleen nog maar mogelijk via de dagkassa of met een geldige ledenpas.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier.

Alvast veel plezier.