Kaartverkoop

De snelste manier om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen gaat via het de online-methode. U hoeft dan niet in de rij te staan om uw kaarten af te halen. Zie het menu kaartverkoop/online verkoop. Indien u liever niet via internet uw kaarten ontvangt zijn er nog 2 mogelijkheden:

1. Entreekaarten voor de Classic Nights zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Zaal Mirage, stationsstraat 7 te Susteren, uitgezonderd op dinsdag en woensdag en bij Top1 Toys, gevestigd op de Bovenstestraat 66 te Echt, tot de vrijdag vóór het evenement.

2. Bent u niet in de gelegenheid om kaarten te kopen in de voorverkoop, dan kunt u kaarten online reserveren via het onderstaande inschrijfformulier. Als u uw gegevens correct invult wordt u bij ons op de gastenlijst geplaatst en dient u dit te melden aan de kassa en u betaalt dan de voorverkoopprijs aan de kassa. Let op: u krijgt een bevestigingsmail op het door u ingevulde e-mailadres. Zo niet, check dan uw spambox(ongewenste mail) of mail ons op info@lasalleevents.nl. U kunt reserveren tot de vrijdagavond voor de Classics Night. Wegens technische redenen wordt de mail op de zaterdag zelf niet meer gechecked.

Vóórdat u kaarten bestelt of reserveert kunt u hier onze Algemene voorwaarden lezen.

De door u verstrekte gegevens zullen niet worden gebruikt voor reclame- of andere doeleinden en strikt vertrouwelijk worden behandeld. De entree bedraagt € 5,00 in de voorverkoop en € 7,50 aan de deur, tenzij er speciale activiteiten gepland zijn. Dan bedraagt de voorverkoopprijs € 6,50 en aan de kassa € 8,50. BELANGRIJK: De voorverkoop eindigt om 23.59 uur op de dag vóór het evenement. Daarna kunnen alleen nog maar kaarten gekocht worden aan de dagkassa.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier.

Alvast veel plezier.