Hoe werkt kaartverkoop

De snelste manier om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen gaat via de online-methode met een i-DEAL betaling. U hoeft dan niet in de rij te staan om uw kaarten af te halen. Zie het menu kaartverkoop. Indien U liever niet via internet uw kaarten ontvangt zijn er nog de 2 volgende mogelijkheden:

1. Entreekaarten voor de Classic Nights zijn in de voorverkoop voor € 7,50 per stuk verkrijgbaar bij Zaal Mirage, Stationsstraat 7 te Susteren, uitgezonderd op dinsdag en woensdag, Level Mens Wear, gevestigd op de Steenweg 20a te Sittard en bij De Uitkomst, gevestigd op de Bovenstestraat 66 te Echt.

2. Bent u niet in de gelegenheid om kaarten te kopen in de voorverkoop, dan kunt u kaarten online reserveren voor op de gastenlijst voor € 7,50 per stuk via het onderstaande inschrijfformulier. Als U uw gegevens correct invult wordt U bij ons op de gastenlijst geplaatst en dient U dit te melden aan de dagkassa en U betaalt dan de reserveringsprijs aan de dagkassa. Let op: U krijgt een bevestigingsmail op het door U ingevulde e-mailadres. Zo niet, check dan uw spambox(ongewenste mail) of mail ons op info@lasalleevents.nl. U kunt reserveren tot 17:30 op de dag van het evenement.

Vóórdat u kaarten bestelt of reserveert kunt u hier onze Algemene voorwaarden lezen.

De door u verstrekte gegevens zullen niet worden gebruikt voor reclame- of andere doeleinden en strikt vertrouwelijk worden behandeld. Entreekaarten kosten € 7,50 per stuk in de voorverkoop, entreekaarten reserveren voor op de gastenlijst kosten € 7,50 per stuk,  en de entree aan de dagkassa  is € 10,- per persoon.

BELANGRIJK: De mogelijkheid om te reserveren eindigt om 17:30 uur op de dag van het evenement. Daarna is entree alleen nog maar mogelijk via de i-DEAL voorverkoop (tot 18:30), dagkassa of met een geldige ledenpas.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier.

Alvast veel plezier.